VRIENDEN VAN PJPJ

 

Donateurs en sponsors ondersteunen PJPJ om de jonge professionals een podium te geven. Wij zijn daar erg blij mee en bevelen hartelijk de sponsors bij u aan.

 

Donateur worden?

Wilt u onze unieke organisatie ondersteunen .... wordt dan donateur! Door donateur te worden helpt u ons nog meer jonge professionals van de jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te 's-Gravenhage een podium te geven.

 

Met een donatie van (ten minste) € 40,00 mag u gratis, met twee personen uit gezin/huishouden, alle jazzconcerten (september tot en met april) van de jonge professionals bijwonen èn het jaarlijkse Piet Wezepoel Jazz Festival. Zie voor meer info de agenda. Tijdig ontvangt u een nieuwsbrief van ons met de informatie over het eerstvolgende concert.

 

Uw donateurschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij u vóór 1 juni schriftelijk opzegt.

 

Een éénmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom. Giften verzoeken wij u over te maken naar NL31INGB0007819020 onder vermelding van 'gift'.

 

Voor de aanmelding om donateur te worden verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. Kort daarna nemen wij contact met u op.

 

Sponsors

PJPJ kan de werkzaamheden niet doen als er geen sponsors zijn. PJPJ is erg blij met onze sponsors en willen hen ook graag bij u aanbevelen. Bedrijven en personen kunnen hun naam verbinden aan PJPJ. PJPJ biedt de mogelijkheid om onder een breed publiek in Voorschoten en de regio naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dit door uw naam en logo te vermelden op de public relations uitingen van PJPJ-concerten. U kunt dan denken aan concertagenda, de posters met aankondiging PJPJ-concert (100 stuks in Voorschoten, 8 keer per jaar), Piet Wezepoel Jazz Festival (1x per jaar, 500 in Voorschoten, Den Haag, Leiden) en op de website op deze en andere pagina´s. 

 

PJPJ geeft u daarnaast de gelegenheid uw relaties uit te nodigen voor een fijne avond jazz in Voorschoten. De entree kost € 7,00 per persoon. Bovendien is het een kans voor u om de betrokkenheid te tonen bij het culturele leven van Voorschoten en de regio.

 

Nog geen sponsor? U kunt al sponsor worden voor € 250,00 per jaar. Aanmelden voor sponsoring kan door het invullen van het contactformulier.

 

Wat doet PJPJ voor u?

  1. U wordt 9 keer per jaar (per mail of post) op de hoogte gehouden van onze PJPJ-concerten en andere activiteiten.
  2. U krijgt gratis toegang (twee personen) voor de maandelijkse PJPJ-concerten en Piet Wezepoel Jazz Festival (september tot en met mei).
  3. U wordt met uw naam en logo vermeld op de website van PJPJ.
  4. U wordt met uw naam vermeld op de posters en digitale nieuwsbrieven die worden gemaakt voor de aankondigingen van de PJPJ-concerten (8 concerten en 1 jazz festival per jaar)

 

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Per 1 januari 2015 is de stichting PJPJ door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties en giften aan een ANBI-instelling zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting. Ook komen ANBI’s onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een vrijstelling van de erf-en schenkbelasting, de overdrachtsbelasting en voor vermindering van de energiebelasting. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de Belastingdienst.

 

Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s (en dat is PJPJ) een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

 

Stichting: Podium Jong Professionals Jazz
Postadres: Diepenbrocklaan 4, 2253 HM Voorschoten

RSIN nummer: 806298145
KvK nummer: 41170113

Doelstellingen: zie de betreffende pagina.

Beleidsplan: zie hiervoor Beleidsplan 2019.

Bestuurders en functie: zie de betreffende pagina.

Beloningsbeleid: Bestuursleden genieten geen beloning voor hun werkzaamheden (artikel 3.6 statuten stichting).

Activiteiten: zie de betreffende pagina.

Financiële Verantwoording: Jaarlijks, zie het jaarverslag


ANBI NL: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/giften/anbi_zoeken/
Bij Belastingdienst bekend als: Stichting Podium Jong Professionals Jazz of PJPJ

 

PIET WEZEPOEL
JAZZFESTIVAL
PROGRAMMA >
SFEERIMPRESSIE >

 

 

PJPJ is deelnemer:

 

Mede mogelijk gemaakt door: