VRIENDEN VAN PJPJ VOORSCHOTEN

 

Donateurs en sponsors ondersteunen PJPJ om de jonge professionals een podium te geven. Wij zijn daar erg blij mee en bevelen hartelijk de sponsors bij u aan.

 

Donateur worden van PJPJ Voorschoten?

Wilt u onze unieke organisatie ondersteunen .... wordt dan donateur! Door donateur te worden helpt u ons jonge professionals van de jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag de gelegenheid te geven een (concert)podium te geven.

 

Met een donatie van (ten minste) € 40,00 mag u gratis, met twee personen uit gezin/huishouden, alle jazzconcerten (september tot en met april) van de jonge professionals bijwonen èn het jaarlijkse PJPJ Jazzfest. Tijdig ontvangt u een nieuwsbrief van ons met de informatie over het eerstvolgende concert. Uw donateurschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij u vóór 1 juni schriftelijk opzegt. Een éénmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom. Aanmelden als donateur is mogelijk via het contactformulierKort daarna nemen wij contact met u op.

Het bestuur beslist in juni/juli 2023 over de verhoging van de donateursbijdrage. Deze is sinds 2018 niet verhoogd. 

 

Sponsor worden van PJPJ Voorschoten?

PJPJ kan de werkzaamheden niet doen als er geen sponsors zijn. PJPJ Voorschoten is erg blij met onze sponsors en willen hen ook graag bij u aanbevelen. Bedrijven en personen kunnen hun naam verbinden aan PJPJ. PJPJ biedt de mogelijkheid om onder een breed publiek in Voorschoten en de regio naamsbekendheid te vergroten. Wij doen dit door uw naam en logo te vermelden op de public relations uitingen van PJPJ-concerten. U kunt dan denken aan posters met aankondiging PJPJ-concert (100 stuks in Voorschoten, 8 keer per jaar), PJPJ Jazzfest (1x per jaar, 500 in Voorschoten, Den Haag, Leiden) en op de website op deze en andere pagina´s. 

 

Nog geen sponsor? U kunt al sponsor worden voor € 250,00 per jaar. Aanmelden voor sponsoring kan door het invullen van het contactformulier.

 

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) bij PJPJ Voorschoten

Per 1 januari 2015 is de stichting PJPJ door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donaties en giften aan een ANBI-instelling zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting. Ook komen ANBI’s onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een vrijstelling van de erf-en schenkbelasting, de overdrachtsbelasting en voor vermindering van de energiebelasting. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de BelastingdienstVanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s (en dat is PJPJ) een extra giftenaftrek. 

 

Stichting: Podium Jong Professionals Jazz
Postadres: Diepenbrocklaan 4, 2253 HM Voorschoten

Nieuwe statuten zijn opgesteld in december 2021.

RSIN nummer: 806298145
KvK nummer: 41170113

Doelstellingen: zie de betreffende pagina.

Beleidsplan: zie hiervoor Beleidsplan 2022.

Bestuurders en functie: zie de betreffende pagina.

Beloningsbeleid: Bestuursleden genieten geen beloning voor hun werkzaamheden (artikel 3.6 statuten stichting).

Activiteiten: zie de betreffende pagina.

Financiële Verantwoording: Jaarlijks, zie het jaarverslag


ANBI NL: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/giften/anbi_zoeken/
Bij Belastingdienst bekend als: Stichting Podium Jong Professionals Jazz of PJPJ

 

 

Cultuurfabriek Voorschoten

Platform dat zich inzet voor een rijk cultureel leven in Voorschoten. PJPJ is lid. Klik op het logo voor meer concerten, optredens, lezingen, enz.

 

Mede mogelijk gemaakt door: