Agenda jazzconcerten PJPJ

Maandelijks organiseert Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) jazzconcerten met jazztalenten (jonge professionals) van de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. In mei van elk jaar wordt een kleinschalig jazzFest georganiseerd met onder andere nog jonger talent van de School Jong Talent, studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en professionele jazzmusici.

Sfeervol Cultureel Centrum Voorschoten
Alle PJPJ-jazzconcerten worden gehouden in de sfeervolle Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, 2252 HH in Voorschoten. Het Cultureel Centrum ligt centraal in Voorschoten. De zaal is sfeervol ingericht met tafels met stoelen.

Gratis parkeren en openbaar vervoer dichtbij
Er is volop gratis parkeergelegenheid bij het Cultureel Centrum Voorschoten en op korte afstand lopen van het treinstation Voorschoten en de bushaltes 5 en 45 in het centrum van Voorschoten.

Rolstoeltoegankelijk
Het Cultureel Centrum Voorschoten is rolstoeltoegankelijk.

Toegangsprijs is laag en gratis voor donateurs, sponsors, studenten en jongeren
De toegangsprijs is € 9,00 per persoon en voor donateurs, sponsors, studenten en jongeren tot 18 jaar gratis. Voor het PJPJ Jazzfest is de entree € 15,00 per persoon en voor jongeren 12-18 jaar en studenten € 7,50 per persoon. Begeleiders van optredende jong jazztalent van School voor Jong Talent betalen € 5,00. Voor donateurs, sponsors en jongeren tot 12 jaar is de entree van het jazzfest gratis.

De concerten zijn op zaterdagavond om 20.00 uur. Reserveren is niet nodig
De concerten worden gehouden op de zaterdagavond. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten gaat open om 19.30 uur. Reserveren voor een concert in de periode september tot en met mei is niet nodig. Er is voldoende ruimte beschikbaar.

De concertagenda 2023-2024 kunt u ontvangen bij bezoek aan de jazzconcerten en is hier te downloaden als PDF.

Agenda 2023/2024

PJPJ JazzFest 2024
20 april 2024 – Royal Funk o.l.v. Rolf Delfos
KC Big Band komt op 23 maart naar PJPJ Voorschoten! Mis het niet!