AGENDA JAZZCONCERTEN PJPJ VOORSCHOTEN

 

Cultureel Centrum Voorschoten

Alle PJPJ-concerten worden gehouden in de sfeervolle Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, 2252 HH in Voorschoten. Het Cultureel Centrum ligt centraal in Voorschoten. De zaal is sfeervol ingericht met tafels met stoelen.

 

Gratis parkeren en openbaar vervoer dichtbij 

Er is volop gratis parkeergelegenheid bij het Cultueel Centrum Voorschoten en op korte afstand lopen van het treinstation Voorschoten en de bushaltes 5 en 45 in het centrum van Voorschoten.

 

Rolstoeltoegankelijk 

Het Cultureel Centrum Voorschoten is rolstoeltoegankelijk

 

Toegangsprijs is laag en gratis voor donateurs, sponsors en jongeren

De toegangsprijs is € 7,00 per persoon en voor donateurs en sponsors gratis. Voor het Piet Wezepoel Jazz Festival is de entree € 12,50 per persoon en voor jongeren 12-18 jaar en studenten € 5,00 per persoon. Voor donateurs, sponsors en jongeren tot 12 jaar is de entree van het jazzfestival gratis. 

 

 

Agenda jazzconcerten PJPJ Voorschoten

 

De data voor seizoen 2022/2023 zijn bekend. Zie hierna. In de week van 12 september wordt de programmering bekend gemaakt......en in dit seizoen 9 jazzconcerten en 1 jazzfestival !

 

20.00 uur
Zaterdag 15 oktober 2022 ALKUL

 

ALKUL

 

Alkul is een jazzkwartet geformeerd in Den Haag in het najaar van 2021. De band bestaat uit zangeres Björg Blöndal, gitarist Thorkell Ragnar, bassist Snorri Skúlason en drummer Marcello Saracino. Zij studeren allen in Nederland. Het kwartet speelt eigen composities. De muziek kan je omschrijven als een beetje ruw maar eerlijk met een sterk verband met Noordse volksmuziek. Het kwartet streeft naar een open geluid met een duidelijke idee over melodieën en harmonieën. Contrasten worden benadrukt. Het resultaat is een mix van folk-achtige jazz en vrije improvisatie. De band werkt momenteel aan het opnemen van een album.

 

 Björg Blöndal, zang is een zangeres en componiste geboren in IJsland. Zij groeide op in een muzikale familie waar veel werd geluisterd naar klassieke muziek en wereldmuziek. Haar eerste herinneringen gaan terug naar haar dansen op Arabische volksmuziek. Zij begon op jonge leeftijd met klassiek piano, waarna haar aandacht naar zang verschoof. Op 18-jarige leeftijd begon zij met een jazzstudie op het Tónlistarskóli FÍH, waar zij een voorbereidende Bacheloropleiding deed om in het buitenland verder te kunnen studeren. Björg is zwaar beïnvloed door Noordse volksmuziek en de natuur van IJsland. Zij heeft ervaring met optreden in verschillende concerten als soliste zowel als achtergrondzangeres. Björg begon met de studie jazzzang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag in het najaar van 2019 en zal dit seizoen haar bachelor studie afronden.

 

Thorkell Ragnar, gitaar werd geboren in Reykjavík, IJsland in 1997. Hij groeide op in de kleine vissersplaats ‘Höfn’ in de Zuidoosthoek van IJsland. Zijn interesse in gitaarspelen en muziek begon al heel vroeg. Hij plukte als kind al de snaren van eiersnijders, die stuk voor stuk sneuvelden! Op 10-jarige leeftijd kreeg hij gitaarlessen. Als tiener speelde Thorkell al in verschillende bands met verschillende muziekstijlen variërend van ‘Death Metal’ tot aan jazz. Hij verhuisde naar Reykjavík in 2016 en deed een voorbereidende cursus voor Conservatorium. In Reykjavík studeerde hij bij zeer goede gitaardocenten waaronder Skúli Sverrisson en Hilmar Jensson. De gitaarstijl van Thorkell is vooral geïnspireerd door ‘avant-garde’ en Rock-’n-roll’. Hij specialiseert zich in vrije improvisatie. Thorkell participeerde met zijn free jazz trio ‘Mókrókar’ in “Battle of the Bands” (IJsland) en won de prijs voor beste gitarist in deze competitie. In de herfst van 2019 begon Thorkell zijn gitaarstudie aan Codarts Rotterdam en hoopt in 2023 zijn bachelor diploma te halen!

 

Snorri Skúlason, contrabas is een jonge getalenteerde bassist uit IJsland. In 2019 verhuisde hij naar Den Haag om aan het Koninklijk Conservatorium te gaan studeren en zich in jazzmuziek te specialiseren. Snorri bereidt zich voor op zijn Bachelor examen dit studieseizoen. 

 

Marcello Saracino, drums is geboren in een kleine dorp Santo Spirito, vlakbij Bari in het zuiden van Italië. Hij ontdekte toen hij 10 was een passie voor muziek en begon gitaar te spelen en luisterde veel naar rockmuziek. Al snel mocht hij op de vintage drumset van zijn oom spelen en is verliefd geworden op de drums. Als tiener en ook als twintiger had hij veel verschillende leraren op drums, piano en ook muziek theorie. Intussen had hij veel opgestoken over jazz en besloot onderdeel te worden van de lokale scene en begon les te krijgen samen met een combo en sloot aan bij het lokale conservatorium. Daarna besloot hij dat hij de beste opleiding wilden volgen. Hij hoorde van kennissen over het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en begon daar een studie te volgen.

Marcello vindt het leuk geïnspireerd te worden door verschillende stijlen van zijn idolen en dan zijn eigen stempel te geven. Zijn grote inspiraties zijn Jon Christensen, Paul Motian, Joey Baron en Tony Williams. Momenteel doet hij mee met een aantal originele projecten zoals met Aseo Friesacher en Julien Palluel. Vlak voor zijn vertrek naar Nederland begon Marcello muziek te componeren. Hij is blij met de band die hij nu heeft. De muziek die Marcello componeert is geïnspireerd door Judee Sill, Talk Talk, Radiohead, Jimi Hendrix, John Abercrombie en Keith Jarrett, alsmede door zijn medestudenten op het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

 

 

20.00 uur
Zaterdag 19 november 2022 SWL Trio ft Nadine Serhalawan, sax en Marco Ullstein, vibrafoon

SWL Trio, featuring Nadine Serhalawan, sopraansax en Marco Ullstein, vibrafoon

 

 

 

Het ‘SWL Trio’ bestaat uit de Zuid-Koreaanse pianiste Sujae Jung, de Duitse bassist Wolf Stratmann en de Italiaanse drummer Lorenzo Mastrogregori. Opgeleid tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, ontdekte het trio al snel een liefde voor contemporary (hedendaagse) jazz. In het voorjaar van 2021 begonnen ze samen de sfeer van jazzimprovisatie en hedendaagse Europese muziek te verkennen. Hun composities doorbreken de grenzen van traditionele structuren door invloeden van vrije tot Noord-Europese klanken te vermengen. Hun muziek spreekt over reizen, ontdekken en nostalgie. Het trio wil ook de eenvoud versterken en vieren, een kwaliteit die vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd. De muzikanten voelen een constante sterke behoefte om 'in het moment' te creëren en het onbekende uit te dagen met muziek die hun harten vult met vreugde en adrenaline elke keer dat ze het podium betreden. 

 

Featuring bij dit jazzconcert Nadine Serhalawan, sopraansax en Marco Ullstein, vibrafoon.

 

20.00 uur
Zaterdag 10 december 2022 Jazzconcert

Meer info volgt later !

20.00 uur
Zaterdag 28 januari 2023 Jazzconcert

Meer info volgt later !

20.00 uur
Zaterdag 25 februari 2023 Jazzconcert
20.00 uur
Zaterdag 18 maart 2023 Jazzconcert

Meer info volgt later !

20.00 uur
Zaterdag 1 april 2022: Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag

Meer info volgt later !

15.00 uur
Zondag 23 april 2023 Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag

Meer info volgt later !

17.00 uur
Zaterdag 20 mei 2023 Piet Wezepoel Jazz Festival

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten PJPJ Voorschoten

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2021-2022

25 september 2021: Tengu Malina Bossa Nova Project

 
 
Martina Bergonzoni - zang
Niccolò Zanella - tenorsaxofoon
Mauro Cottone - contranbas
Ilia Rayskin - drums
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

30 oktober 2021: EigenGrau ft Hrist Goleminov, saxofoon

 

 

Simon Gelsdorf, piano

Thor Johansen, contrabas

Nikolas Tsangaris, drums

Hristo Goleminov, saxofoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 november 2021: Katrina Kabinecka en band

 

 

Katrīna Kabinecka, zang 

Aseo Friesacher, piano,
Snorri Skúlason, contrabas
Prentice Povey, drums
Paul Beskers, saxofoon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19 februari 2022: Marcello Saracino Quartet

 

Marcello Saracino (drums)

Thorkell Ragnar Gretarsson (gitaar)

Thor Johansen (contrabas)

ChakSeng Lam (saxofoon)

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

19 maart 2022 Royal Funk 2.0 o.l.v Rolf Delfos

 

 

Zang: Björg Blöndal, Sarah Raabe

Trompet: Reinis Ausmanis

Saxofoon: Camilo Archain

Saxofoon: Jaume Pineda Soler
Saxofoon: Jose Catala Gonzalez
Trombone: Gerard Piere Parreño
Gitaar: Huub Oomens
Bas: Thor Johansen
Drums: Nicolas Tsangaris
Keyboard: Fran Acamer Mateu
 
 
 

10 april 2022 Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v.Anka Koziel

 

Het koor wer deze middag begeleid door een ervaren jazz studenten trio dat zal bestaan uit pianist Julien Palluel,  bassist Shashank Das en drummer Julian Escobar Aguirre

Jazzkoor:

Elena Barrios Campo,

Carolina Gemmell Gorriz,

Hyejung Jung,

Eva-Luna Kordas,

Annija Krivjonoka,

Kamilė Makarevičiūtė,

Carolina Peña Arauz,

Jula Schmidt,

Claire Schreuder

 
 
 

1 mei 2022 Big Band KC o.l.v. John Ruocco met special guest Toon Roos

 

Sarah Raabe, zang
Zoë de Priester, zang
Kristians Kalva, trompet
Reinis Ausmanis, trompet
Niccoló Angioni, trompet
Pedro Henriques Lopes, trompet
Yiannis Marinos, trombone
Matjaž Kafol, trombone
Hugo Nóbrega Santos, trombone
Gerard Piera, trombone
ChakSeng Lam, altsaxofoon
Antonio Jesús Onieva Beato, altsaxofoon
Jaume Pineda Soler, tenorsaxofoon
José Catalá González, tenorsaxofoon
Enrico D'Addazio, baritonsaxofoon
Dongkyu Shon, gitaar
Daniel Sueiro Martinez-Collado, piano
Vasileios Gkagkavouzis, contrabas
Francesco Parsi, drums
 
 
Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2020/2021

Foto's en verslagen van de concerten dit seizoen/alle seizoenen kunt u hier vinden.

 

 

 

 

19 september 2020

 

Federica Lorusso Quartet

 

Claudio Jr De Rosa, saxofoon

Egidio Gentile, drums
David Macchione, contrabas
Federica Lorusso, piano en zang

 

 

 

 

 

 

 

 

10 oktober 2020

Chamber9 

 

Sanna van Vliet – vocals

Axel Hagen – steel string jazz gitaar, arrangementen
Olaf Tarenskeen – nylon string jazz gitaar
Thomas W.Andersen – akoestische bass
Joan Terol Amigo – drums/percussion

Víctor Flores – viool

Ángela Moya – viool
Estela Briceño Mezquita – altviool
Cèlia Torres – violoncello

 

 

 

12 december 2020

Cúnla Williams Kwartet

 

Cúnla Williams - zang

Jack Kinsella - gitaar

Tomek van Leeuwen - contrabas

Tijn Koenen - drums

 

 

 

 

 

 

 

13 juni 2021

Zoë de Priester Quartet, met Zoë de Priester, zang, Jim van der Klundert, gitaar, Alessio Calore, contrabas en Lorenzo Mastrogregori, drums

 

 

 

26 juni 2021

 

Dominyka Mickute, zang, Raúl Santana, piano, Simon Kalker, contrabas, Lorenzo Mastrogregori, drums 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2019/2020

7 september 2019

Rob van Bavel (piano), Cúnla Williams (zang), Alessio Calore (contrabas) en Dimitris Koutantos (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 september 2019 Cultuurmarkt Voorschoten

 

 

 

Tomás Boto, saxofoon

Olivier van Niekerk, gitaar

Simon Kalker, contrabas

 

 

11.00 uur Podium Kerkplein (bij dorpskerk)

12.00 uur Podium Kerkplein (bij dorpskerk)

13.00-13.45 uur Podium tegenover restaurant Hudson

 

 

 

 

 

 

 

12 oktober 2018

Joris van Deventer, drums

Simon Rigter, saxofoon

Herman Otten, zang

Ian Cleaver, trompet 

Wouter van Deventer, gitaar 

Cas Jiskoot, contrabas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 november 2019 Sitting Horns en Eef Albers, gitaar

Kasper Moliin (DEN) - alto sax/composities


Magnuss Baugis (LV) - trumpet/vocal


Ukko Heinonen (FIN) - tenor sax


Simon Kalker (NL) - contrabas


Kobe Gregoir (BE) - drums

Special guest Eef Albers, gitaar

 

 

 

 

14 december 2019 Tamara Baas & band

 

Tamara Baas - zang

Hue Blanes - piano

José Cervera Minguez - altsaxofoon

Ignacio Santoro - contrabas

Nitin Parree - drums

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 december 2020

Mila Milena Veldkamp, zang, Olivier van Niekerk, gitaar en Simon Klaker, contrabas 

tijdens 'Beleven en ontmoeten', kerst in Voorschoten bij Het Wapen van Voorschoten.

 

 

25 januari 2020 Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag olv John Ruocco

De bezetting op 25 januari 2020 is:

Dirigent: John Ruocco

 

Trompet:

Dylan Morais

Kristians Kalva

Reinis Ausmanis

Niccolo Angioni

 

Trombone

Yiannis Marinos

Gerard Piera Pareno

Huub de Jong

Pawin Pungbua

 

Saxofoon

Chakseng Lam, altsaxofoon

Alba Gil Aceytuno, alt saxofoon

Jaume Pineda Soler, tenorsaxofoon

Antonio Jara de Cavalho, tenorsaxofoon

Dong-Gi Kim, baritonsaxofoon

 

Piano: Jonas Paenen

Contrabas: Kyriacos Kesta

Drums: Joris van Deventer

Gitaar: Youngchan Na

 
 

15 februari 2020

Milda  Mačiulaitytė, zang

Chakseng Lam, altsaxofoon

Danilo Mormandi, gitaar

Jackson SangGeun Lee, contrabas

Marco Luparia, drums

 

 

 

 

 

Concert maart en april 2020 afgelast vanwege coronamaatregelen

 

 

Piet Wezepoel Jazz Festival in mei 2020 afgelast vanwege coronamaatregelen

 

25 juli 2020

 

Trio Rob Agerbeek, Erik Albjerg en Tjeerd Klapwijk met special guest Luca warmer 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2018/2019

22 september 2018

Erik Kooger, drums, Ellister van der Molen, trompet, Dominyka Mickute, zang, Jack Kinsella, gitaar en Nikos Kalogiannis, contrabas 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 oktober 2018

 

Wim Bronnenberg, gitaar, Vincent Koning, gitaar, Kyriacos Kesta, contrabas en Michele Pazzini, drums

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

10 november 2019

Rachel Gould (zang), John Ruocco (saxofoon), Federica Lorusso (piano), Alessio Calore (contrabas) en Nitin Parree (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 december 2018

Claudio Jr De Rosa (saxofoon), René ten Cate (vibrafoon), Simon Kalker (contrabas en gitaar) en Tjeerd Klapwijk (drums) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 januari 2019

Big Band Koninklijke Conservatorium Den Haag

 

De bezetting van de Big Band is:

Zang: Marija Voitenkova en Dominyka Mickutė

Trompet: Dylan Morais, Mehmet Alper Unal, Giulio Bozzo, Reinis Ausmanis

Trombone: Max Ravanello, Armando Petrella, Dario Filippi, Hung-Yu Lin

Alt-saxofoon: Jose Cervera Minguez, Tomás Boto

Tenor-saxofoon: Jaume Pineda Soler, António Jara De Carvalho

Bariton-saxofoon: Daniel Green

Piano: Martynas Siaulys

Contrabas: Alessio Calore

Gitaar: Hyunwoo Lee

Drums: Tijn Koenen

 

 

16 februari 2019

Niels Tausk & band

met zanger Roberto Galanto, Federica Lorusso op piano, Alessio Calore op contrabas en Marcello Saracino op drums.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 maart 2019 (zondag)

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag

 

 

 

Mila Veldkamp, Luca Warmer, Martina Bergonzoni, Zoë de Priester, Georgia Gourdoupi, Denny Sofia, Keith Wong, Juncai Zhang, Theo Iliescu, Jasmine Amezian en Mariá Barajas Vela.

 

 

Julien Palluel Kochnitzky- piano

Jackson SangGeun Lee - contrabas 

Marcello Saracino - drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 april 2019

Yvonne Smeets (zang), Juraj Stanik (piano), Wolf de Backer (

contrabas) en Tijn Koenen (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 april 2019 in Het Wapen van Voorschoten

Luca Warmer (zang), Vincent Koning (gitaar) en Ignacio Santoro (contrabas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2017/2018

2 september 2017

Koen van der Plas, gitaar en Eglè Petrosiutè, zang 

 

 

Voor u heben opgetreden:

 

Koen van der Plas, gitaar 

Eglè Petrosiutè, zang

Tuure Makinen, saxofoon

Lewis Taylor, trompet

Andreas Schmitz, contrabas

 

 

 

 

 

9 september 2017 mini-concert tijdens Cultuurmarkt Voorschoten (Weekend van Voorschoten)

 

Andreas Schmitz kwartet

 

 

 

Het Andreas Schmitz Kwartet bestaat uit:


Kasper Moliin - saxofoon
Lewis Taylor - trompet en zang
Andreas Schmitz - contrabas
Andrea Nicolai - drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 oktober 2017 

 

Lina Aselskyte, zang  en Nano Pelaez Alonso, vibrafoon

 

 

Voor u traden op:

Nano Pelaez Alonso, vibrafoon

Lina Aselskyte, zang 

Raúl Santana - piano
Ignacio Santoro - contrabas
Michele Pazzini - drums

 

 

 

 

 

 

 

11 november 2017

Andreas Schmitz sextet met gastzangeres Irini Konstantinidi

 

De bezetting bij dit jazzconcert was:

Andreas Schmitz, contrabas

Irini Konstantinidi, zang

Andrea Nicolai, drums

Giorgios Tsolis, piano

Emilio Tritto, baritonsax

Lewis Taylor,  trompet

Enrico Le Noci, gitaar

 

 

 

 

 

 

9 december 2017

 

Armando Petrella, trombone en Dominika Zawada, zang

 

 

 

De volledige bezetting op 9 december 2017 was:

Armando Petrella, trombone

Dominika Zawada, zang

Katja HyunJung Ji, piano

Dimitris Koutantos, drums
Nikos Kalogiannis, contrabas
Canio Coscia T, saxofoon
 

 

 

27 januari 2018

 

Big Band Koninklijke Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met gastzangeressen Dominika Zawada en Alkistis Lambropoulou

 

 

 

De leden van de Big Band zijn:

Saxofoon:

Ukko Heinonen
Tuure Makkinen
Tomas Natal de Brito Boto

Luka van de Pol

Jose Minguez

Trombone:
Yiannis Marinos
Stylianos Michans
Armando Petrella

Ricardo Almeida


Trompet:
Jacob Smit
Jan Toth
Mehmet Alper Unal
Ellister van der Molen

Ritmesectie:
Jasper Hilgerink, drums
Raphael Royer. contrabas
Hue Blanes, piano

Jack Kinsella, gitaar

 

 

17 februar 2018

 

Alkistis Labropoulou Jazz Quartet en Lorenzo Ditta Trio

 

 

Alkistis Labropoulou, zang

Lorenzo Ditta, piano

Raphael Royer, contrabas

Andrea Niccolai, drums

 

 

Een deel van het concert ook met:

Luka van de Pol, alt-saxofoon

Ukko Heinonen, tenor-saxofoon

 

 

 

 

zondag 11 maart 2018

 

Alba Careta Quintet met special guest Javier Campo

 

 

 

Alba Careta, trompet & zang

special guest Javier Campo, alt-saxofoon
Ukko Heinonen, tenor-saxofoon

Ignacio Santoro, contrabas

George Bereris, piano
Guillermo Martin, drums

 

 

14 april 2018

 

Marija Voitenkova, zang en Broken Circuits Quartet

 

Bezetting:

Marija Voitenlova - zang
Tomas Boto - altsaxofoon
Gonçalo Oliveira - gitaar

Raphael Royer - contrabas

Tijn Koenen - drums 

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2016/2017

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2016/2017 

 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


3 september 2016

 

Andreas Schmitzcontrabas en Lina Aselskyte, zang 

 

De volledige bezetting op 3 september 2016 was:

Andreas Schmitz - contrabas

Lina Aselskyte - zang

Maurits Roes - piano

Felician Erlenburg - saxofoon

Richie Struck, drums

 

 

 

 

 

1 oktober 2016

 

Eef Albers, gitaar en Jheynner Argote Frias, gitaar

 

De volledige bezetting op 1 oktober 2016 was:

Eef Albers - gitaar

Jheynner Argote Frias - gitaar

Yussif Barakat - contrabas

Guillermo Martin Viana - drums

 

 

 

 

 

 

 

12 november 2016

 

Raúl Santana, piano en Ronja Burve, zang

 

De volledige bezetting op 12 november 2016 was:

Raúl Santana, piano

Ronja Burve, zang

Patrieck Bonnet, saxofoon

Ignacio Santoro, contrabas

Louis Portal, drums

 

 

 

10 december 2016

 

 

Yorgos Efstathiou, gitaar en Dominika Zawada, zang

 

De volledige bezetting op 10 december 2016 was:

Dominika Zawada, zang

Yorgos Efstathiou, gitaar

Yussif Barakat, contrabas

Yorgos Bereris, piano

Andrea Niccolai, drums

 

 

29 januari 2017

 

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag olv John Ruocco met gastpianist Juraj Stanik

 

 

 

 

 

 

 

11 februari 2017

 

 

Alkistis Lampropoulou, zang en Víctor Oller Segura, piano 

 

De volledige bezetting op 11 februari 2017 was:

 

Victor Oller Segura, piano 

Alkistis Lampropoulou, zang

Andres Alaru, contrabas

Andrea Niccolai, drums 

 

12 maart 2017

 

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium o.l.v. Anka Koziel

 

 

Het jazzkoor:

Tamara Baas, Inês Teixeira Lopes, Nikki Hirs, Joanna Koziol, Chakseng Lam, Milda Mačiulaitytė, Dominyka Mickute, Herman Otten en Cúnla Williams.

 

Begeleiding: 

Victor Oller Segura, piano, Bjorn Vandenneucker, contrabas en Michele Pazzini, drums.

 

8 april 2017

 

Fernán Mejuto Vazquez, vibrafoon en Marija Voitenkova, zang 

 

De volledige bezetting was sop 8 april 2017

Fernán Mejuto Vazquez - vibrafoon

Marija Voitenkova - zang

Luciano Varela - contrabas

João Sousa - drums

 
Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2015/2016

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2015/2016 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


12 september 2015

 

The Royal Sisters

 

De volledige jazzbezetting op 12 september was:

Liesbeth Gieben: zang  

Egle Petrosiute: zang

Liesbeth Maiburg: zang

Daniel Dudok: gitaar

Yussif Barakat: contrabas

Marcello Spagnolo: drums 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 oktober 2015

 

Francesco Sacchetti, gitaar en Minji Kim, zang

 

 

 

 

De volledige jazzbezetting op 24 oktober was:

Francesco Sacchetti - gitaar

Minji Kim - zang

Steven Willem Zwanink - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

Claudio Jr De Rosa - tenorsaxofoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 november 2015

 

 

Sten Valdmaa, trombone en Ronja Burve, zang 

 

 

 

 

De volledige jazzbezetting op 14 november 2015 was:

Sten Valdmaa, trombone

Ronja Burve, zang

Christos Yerolatsitis, piano

Yussif Barakat, contrabas

Pauls Pokratnieks, drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 december 2015

 

 

Akvile Ruockute, viool en Lisa Koenig, zang

 

 

 

De volledige bezetting op 12 december 2015 was:

Akvile Ruockute, viool

Lisa Koenig, zang

Raùl Santana, piano

Conrad Noll, contrabas

Omiros Miltiadous, drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 januari 2016

 

 

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met solisten Yvonne Smeets en Anka Koziel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 februari 2016

 

 

Marco Bernardi Quartet en Caspar van Wijk, tenorsaxofoon

 

De volledige bezetting op 13 februari 2016 was:

Marco Bernardi - alt saxofoon

Caspar van Wijk - tenor saxofoon

Katja HyunJung Ji - piano

Jussif Barakat – contrabass

Louis Portal-drums

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 maart 2016

 

Peter Primus Frosch, drums en Eric Ineke, drums

 

 

De volledige bezetting op 12 maart 2016 was:

 

Peter Primus Frosch - drums

Eric Ineke - drums

Claudio Jr De Rosa - tenor saxofoon

Marco Bernardi - alt saxofoon 

Raúl Santana - piano

Yussif Barakat - bas                            

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 april 2016

 

 

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium o.l.v. Anka Koziel

 

De volledige bezetting op 10 april was:

 

 

Zang: Alkistis Lampropoulou, Ackvile Ruockute, Dominika Zawada, Dominyka Mikute, Justina Klevinskaite, Lina Aselskyte , Maria Voitenkova en Anka Koziel

Piano:   Raúl Santana

Contrabas: Bernardo Sacconi

Drums:   Omiros Miltiadous 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 mei 2016

 

Miro Herak, vibrafoon, Fernán Mejuto, vibrafoon, Nano Pelaez, vibrafoon

 

De complete Line up op zaterdagavond 21 mei 2016 was:

Miro Herak – vibrafoon

Fernán Mejuto – vibrafoon

Nano Pelaez – vibrafoon

Raúl Santana – piano

Bernardo Sacconi – contrabas

Guillermo Almo Martin Viana - drums

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uitgevoerde jazz-concerten seizoen 2014/2015

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2014/2015 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


13 september 2014

Priscilla Nokoe en Constantijn Schaap en begeleidingsband

Priscilla Nokoe - zang

Constantijn Schaap - zang

Katya Hyun Jung Ji - piano

Giovanni Bermúdez - contrabas

Augustas Baronas - drums

 


25 oktober 2014

Nicolau Lafetá Quartet met zangeres Mose Franssen 

Mose Franssen - zang

Niels Tausk - trompet (verving Nicolau Lafetá)

Elizabeth Fadel - piano

Luis Daniel Moura - drums

Matheus Nicolaievsky - bas

 


15 november 2014

Ingi Bjarni Trio met zangeres Maria Magnúsdóttir

 

Maria Magnúsdóttir - zang

Ingi Bjarni Skúlason - piano

Cyrille Obermüller - bas

Pauls Pokratnieks - drums

 


20 december 2014

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. Anka Koziel en Jazztrio Raul Santana - piano, Bernardo Sacconi - bass, Pepijn Tusveld - drums

 

Jazzkoor:

Lisa Koenig, Ronja Burve, Dominika Zawada, Lina Aselskyte, Levi Cox, Hyo Seon Kim en Marija Voitenkova.

 
 

24 januari 2015

Big Band van Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met solist Martijn van Iterson - gitaar

 

 


14 februari 2015

Laurence Fish trio met gastzangeres Egle Petrosiute 

 

Het trio bestaat uit:

Laurence Fish – piano

Matheus Nicolaiewsky – contrabas

Louis Portal - drums

 

 

14 maart 2015

Call it SexTet Jazz Band met gast zangeres Liesbeth Maiburg

 

Claudio Jr De Rosa - sopraansaxofoon en arrangementen

Marco Bernadi - altsaxofoon

Alesandro Russo - tenorsaxofoon

Alessio Bruno - contrabas

Omiros Miltiadous - drum

 

 

11 april 2015

Kasper Moliin Kwartet met gast zangeres Liesbeth Gieben

 

Kasper Moliin - altaxofoon

Dimitris Verdinoglou - piano

Matheus Nicolaiewsky - contrabas

Augustas Barones - drums

 

 

 

16 mei 2015

Rob van Kreeveld, piano en Yvonne Smeets, zang

 

met Matheus Nicolaiewsky op contrabas en Thomas de Visser op drums

 

 

 

Uitgevoerde jazz-concerten seizoen 2013/2014

De jazz-concerten in het seizoen 2013/2014 werden uitgevoerd door:

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven

 


6 september 2013

Constantijn Schaap & The Shepherds. Special Guest Yvonne Smeets, zangeres

Constantijn Schaap - zang

Daniël Dudok - gitaar

Vera Marijt - piano

Marijn van de Ven - contrabas

Renske Vinke - drums

 


4 oktober 2013

Manvydas Pratkelis met jazztrio Big Little Emotion

Manvydas Pratkelis – altsaxofoon

Grigoris Theodoridis – contrabas

Augustas Baronas – drums

Vytautas Straizys – piano

 


2 november 2013

Jacopo Mezzanotti & Joe Midnights Space Trio

Jacopo Mezzanotti - gitaar

Alessio Bruno - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

 


7 december 2014

Priscilla Nokoe & begeleidingsband

Priscilla Nokoe - zang

Katja Huyun Jun Ji - piano

Gregoris Theodoridis - contrabas

Pauls Pokratnieks - drums

 


4 januari 2014

Alessio Bruno Trio

Alessio Bruno - contrabas

Luca Perciballi - gitaar en electronische effecten

Gregorio Ferrarese - drums

 


8 februari 2014

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag, dirigent John Ruocco

Solist op 8 februari 2014 was zanger Constantijn Schaap uit Voorschoten

 


1 maart 2014

Emilio Tritto and Friends 

Emilio Tritto - bariton en sopraan saxofoon

Francesca Tandoi - piano

Alessio Bruno - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

 


5 april 2014

Liesbeth Gieben & band 

Liesbeth Gieben - zang

Katja Jung Ji - piano

Grigoris Theodoridis - contrabas

Jacopo Zanette - drums 

 


10 mei 2014

Unieke Jazzformatie: T.R.A.S.K.
(Tausk, Rigter, Albjerg, Stanik en Klapwijk)

Niels Tausk - trompet

Simon Rigter - saxofoon

Erik Albjerg - contrabas

Juraj Stanik - piano

Tjeerd Klapwijk - slagwerk/drums

PIET WEZEPOEL
JAZZFESTIVAL
PROGRAMMA >
SFEERIMPRESSIE >

 

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Audio van Hooidonk, Leiden

CRealiTijd, technische workshops

Frans Spendel Makelaardij

Gemeente Voorschoten

Grapefish

Koninklijk Conservatorium 's-Gravenhage

Omzetcoach.nl

Va Bene, Siciliaans specialiteiten restaurant

Praktijk Frisolaan, manuele- en fysiotherapie

René Zoetemelk, fotograaf en tekstschrijver

Stichting Senioren Voorschoten

J. van Vliet & Zn. Tweewielerspecialist

W. van Rooyen, veevoerders