AGENDA JAZZCONCERTEN PJPJ VOORSCHOTEN

 

Cultureel Centrum Voorschoten

Alle PJPJ-concerten worden gehouden in de sfeervolle Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, 2252 HH in Voorschoten. Het Cultureel Centrum ligt centraal in Voorschoten.

 

Gratis parkeren en openbaar vervoer dichtbij 

Er is volop gratis parkeergelegenheid bij het Cultueel Centrum Voorschoten en op korte afstand lopen van het treinstation Voorschoten en de bushaltes 5 en 45 in het centrum van Voorschoten.

 

Rolstoeltoegankelijk 

Het Cultureel Centrum Voorschoten is rolstoeltoegankelijk

 

Toegangsprijs is laag en gratis voor donateurs, sponsors en kinderen

De toegangsprijs is € 7,00 per persoon en voor donateurs en sponsors gratis. Voor het Piet Wezepoel Jazz Festival is de entree € 12,50 per persoon en voor studenten € 5,00 per persoon. Voor donateurs is entree van het jazz festival gratis. Kinderen tot 18 jaar gratis.

 

Tijdens coronamaatregelen alleen via reserveren toegang tot jazzconcerten

Om zoveel mogelijk bezoekers de gelegenheid te geven het jazzconcert bij te wonen zijn er op de concertavonden (tot nader bericht) drie concerten van 1 uur, zonder pauze.


Vanwege de coronamaatregelen is het Cultureel Centrum Voorschoten inclusief de filmzaal ingericht voor maximaal 30 bezoekers, exclusief musici en organisatie. Het dragen van een mondkapje is per 1 december 2020 verplicht. Het mondkapje kan af als u op uw plaats zit. In het Cultureel Centrum mogen geen consumpties worden verkocht.

Reserveren voor de concerten is vereist. Komt u naar het concert dan verzoeken wij u te reserveren via dit formulier of knop.

 

 

Bij de reservering opgeven datum, tijdstip, aantal personen en de naam/namen. Degene die de reservering maakt is voor PJPJ de contactpersoon. Helaas zeggen we bij 30 aanmeldingen ‘vol is vol’ en zullen wij u moeten teleurstellen. 

 

Kunt u na de bevestiging van de reservering niet naar het concert komen dan verzoeken wij u dit uiterlijk 3 uur voor aanvang van het concert aan ons door te geven. Wij kunnen dan anderen blij maken om naar het concert te komen.

 

Bent u geen donateur dan graag de entree met gepast geld betalen of met pin. Wij verwachten van u dat u de coronamaatregelen in acht houdt en vlak voor het concert de gezondheidscheck heeft gedaan. Een voorbeeld van deze check is te vinden op www.covidtriage.nl.

 

 

Agenda jazzconcerten PJPJ Voorschoten

 

Zaterdag 24 april 2021
AFGELAST Dominyka Mickute Quartet

Helaas nog geen jazzconcert op 24 april 2021 vanwege de coronamaatregelen

 

Dominyka Mickute Quartet 

 

Het Quartet bestaat uit: Dominyka Mickute, zang, Luca Ridolfo, piano  Simon Kalker, contrabas, Dimitris Koutantos, drums

Vier zeer getalenteerde jonge musici, studerend of net afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag! Dominyka trad al eerder op bij PJPJ, onder andere tijdens het concert op 22 september 2018 met Erik Kooger en Ellister van der Molen en met de Big Band van het Koninklijk Conservatorium op 26 januari 2019. 

 

Dominyka Mickute Quartet was geprogrammeerd voor 1e lustum van Piet Wezepoel Jazz festival op 16 mei 2020 en concert 23 januari 2021. Door de coronamaatregelen ging dit jazzfestival en concert niet door.

 

Dominyka Mickute, zang

Dominyka groeide op in Litouwen (Klaipeda) en begon op zevenjarige leeftijd piano en viool te spelen en hield van de muziek van Vivaldi en Ludwig van Beethoven. Tegen de tijd dat ze op de middelbare school zat, voegde ze stem en dans toe aan haar repertoire. Tijdens haar studie aan het conservatorium in Vilnius werd ze verliefd op traditionele jazzmuziek en begon ze zichzelf te vertegenwoordigen in verschillende vocale competities en festivals, zoals "Young Voices 2015" waar ze succesvol de eerste plaats behaalde en de “Music Talent League 2015”, een internationale competitie waar ze de Grand Prix-prijs won en haar aanspoorde zich te concentreren op uitvoering en zang.

 

Op 18-jarige leeftijd verhuisde Dominyka naar Nederland om te studeren en vond zij ook haar plek om te weten wie ze was en te vinden ‘wie ze is’. Ze leert ook van de beste jazzmuzikanten door het volgen van workshops van o.a. Snarky Puppy, Dianne Reeves, Singer Dena DeRose, Bob Stoloff, Norma Winstone, en anderen. Dominyka nam deel aan verschillende festivals zoals Riga Jazz Stage 2018, Riga Ritmi Jazz Festival 2018 en het bigbandproject met Ed Partyka. Met een krachtige en jazzy zangstijl wil ze in de nabije toekomst haar eerste eigen album maken met o.a. eigen composities.

 

 

Luca Ridolfo, piano

Luca Ridolfo begon met pianospelen toen hij zeven jaar oud was bij Mauro Colombis, Carlo Corazza en Rudy Fantin. Toen hij 14 was, werd hij al gevraagd om te spelen in aanwezigheid van de President van Italië, Carlo Azeglio Ciampi. Om zijn kennis uit te breiden, heeft Luca verschillende masterclasses gevolgd bij Siavush Gadjiev, Bruno Cesselli, Andrea Pozza, Rudy Fantin, Barry Harris, John Escreet, David Binney, Domenico Sanna en andere relevante muzikanten. Zo nam hij met succes deel aan wedstrijden als "Concorso C. Bettinardi" en "Blues & Black Music Contest FVG".

 

In december 2013 nam hij deel aan het project "ISMEZ - Music Live: I giovani per I giovani" met Marco Tamburini en Jasper Blom en speelde daarmee in Rovigo, Roma en Napels. Luca behaalde zijn Master diploma Jazz Piano aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en studeerde bij Juraj Stanik, Rob van Bavel en Wim Voogd. Momenteel werkt hij aan een aantal internationale projecten waarin hij zijn muziek speelt en als pianoleraar.

 

 

Simon Kalker, contrabas
Als contrabassist en elektrische bassist wordt Simon Kalker (1996) gezien als een veelzijdige en energieke bassist die goed luistert en ondersteunt, en op originele manier dat speelt wat de muziek nodig heeft. Hij is sterk in improviseren en speelt fantasierijk en adaptief. Nadat hij in zijn jonge jeugdjaren gitaar had leren spelen, begon hij op zijn zestiende met contrabas en elektrische bas. Op zijn negentiende werd hij toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (KC), waar hij in 2019 afstudeerde in de richting Contrabas Jazz met bijvak elektrische bas.
 
Simon heeft les gekregen van Janos Bruneel, Clemens van der Feen,Tony Overwater en Mark Haanstra.
Zijn belangrijkste bands zijn momenteel the ConMen, Sitting Horns, het Michele Pazzini Quartet en SWART (jazz). Hij maakte albums met Sitting Horns, Levi Cox, Celia Swart, Chalina Smit en House of Hangover. Ook deelde hij het podium met Michael Varekamp, met de muziektheatershow “De Dansende Madonna”. In 2018 won hij de eerste prijs in the International Youth Jazz Festival in Romania met The Young Collective.
 
In 2019 werd hij door het Koninklijk Conservatorium genomineerd voor de Jazz Talent Award, en won hij met de band SIMIO het prinses Christina Concours. Naast zijn bezigheden als muzikant studeert Simon
momenteel "Art of Sound", eveneens aan het Koninklijk Conservatorium, waarmee hij zich bekwaamt in opnemen, produceren en live geluid versterken.

 

 

Dimitris Koutantos, drums

Dimitris werd geboren in Heraklion op Kreta in 1997. Op 9-jarige leeftijd ontdekte hij zijn interesse in ritme en op 11-jarige leeftijd begon hij privé drumles te nemen. Op de leeftijd van 13 jaar trad hij al op in pop- en rock bands. Zijn leven veranderde echter toen hij op 16-jarige leeftijd voor het eerst kennismaakte met Jazz. Hij was zo in de ban van deze muziek dat zijn aanpak vanaf dat moment volledig veranderde en op 17-jarige leeftijd begon hij een zeer intensieve studie van de jazztraditie onder de begeleiding van Alex Drakos Ktistakis en won hij ook de “Modern Music School ” wedstrijd. Hij won ook een prijs bij het "Big Drum Bonanza" zomerdrumkamp in Los Angeles, CA, waar hij les kreeg van wereldberoemde drummers waaronder Thomas Lang, Chris Coleman en Derek Roddy.

 

In september 2015 verhuisde hij naar Nederland, waar hij begon met studeren aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Stefan Kruger, Felix Schlarmann en Eric Ineke. In 2019 kreeg hij een studiebeurs en volgde hij de georganiseerde “dutch impro academy”  door het ICP Orchestra.

 

Momenteel rondt Dimitris zijn masterstudies aan het conservatorium af. Tegelijkertijd leidt Dimitris zijn eigen projecten en speelt met verschillende musici in Nederland, België, Roemenië en Griekenland als side-man waaronder “The Young Collective” die de prijs van het beste band op de internationale jeugdjazzcompetitie van Targu Mures in 2018 won.

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en een aparte schenking van Stichting Louise de Lang-van Schaïk en Frans Spendel Makelaardij Voorschoten

 

 

     

 

 

 

Zondagmiddag 16 mei 2021
ONDER VOORBEHOUD Jazzconcert

 

ONDER VOORBEHOUD van coronamaatregelen organiseert PJPJ op deze zondagmiddag drie concerten van 1 uur, zonder pauze. Wie optreden en de tijdstippen zijn nog niet bekend. 

 

RESERVEREN IS NOG NIET MOGELIJK. Via de nieuwsbrief, website, sociale media en lokale krant maken we dit bekend.

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en een aparte schenking van Stichting Louise de Lang-van Schaïk en Frans Spendel Makelaardij Voorschoten

 

 

     

 

 

 

Zaterdag 29 mei 2021
ONDER VOORBEHOUD Jazzconcert

ONDER VOORBEHOUD van coronamaatregelen organiseert PJPJ op deze zaterdag (namiddag en avond) drie concerten van 1 uur, zonder pauze. Wie optreden en de tijdstippen zijn nog niet bekend. 

 

RESERVEREN IS NOG NIET MOGELIJK. Via de nieuwsbrief, website, sociale media en lokale krant maken we dit bekend.

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en een aparte schenking van Stichting Louise de Lang-van Schaïk en Frans Spendel Makelaardij Voorschoten

 

 

     

 

 

 

Zondagmiddag 13 juni 2021
ONDER VOORBEHOUD Jazzconcert

ONDER VOORBEHOUD van coronamaatregelen organiseert PJPJ op deze zondagmiddag drie concerten van 1 uur, zonder pauze. Wie optreden en de tijdstippen zijn nog niet bekend. 

 

RESERVEREN IS NOG NIET MOGELIJK. Via de nieuwsbrief, website, sociale media en lokale krant maken we dit bekend.

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en een aparte schenking van Stichting Louise de Lang-van Schaïk en Frans Spendel Makelaardij Voorschoten

 

 

     

 

 

 

Zaterdag 26 juni 2021
ONDER VOORBEHOUD Jazzconcert

ONDER VOORBEHOUD van coronamaatregelen organiseert PJPJ op deze zaterdag (namiddag en avond) drie concerten van 1 uur, zonder pauze. Wie optreden en de tijdstippen zijn nog niet bekend. 

 

RESERVEREN IS NOG NIET MOGELIJK. Via de nieuwsbrief, website, sociale media en lokale krant maken we dit bekend.

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors en een aparte schenking van Stichting Louise de Lang-van Schaïk en Frans Spendel Makelaardij Voorschoten

 

 

     

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten PJPJ Voorschoten

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2020/2021

19 september 2020

 

Federica Lorusso Quartet

 

Claudio Jr De Rosa, saxofoon

Egidio Gentile, drums
David Macchione, contrabas
Federica Lorusso, piano en zang

 

 

 

 

 

 

 

 

10 oktober 2020

Chamber9 

 

Sanna van Vliet – vocals

Axel Hagen – steel string jazz gitaar, arrangementen
Olaf Tarenskeen – nylon string jazz gitaar
Thomas W.Andersen – akoestische bass
Joan Terol Amigo – drums/percussion

Víctor Flores – viool

Ángela Moya – viool
Estela Briceño Mezquita – altviool
Cèlia Torres – violoncello

 

 

 

12 december 2020

Cúnla Williams Kwartet

 

Cúnla Williams - zang

Jack Kinsella - gitaar

Tomek van Leeuwen - contrabas

Tijn Koenen - drums

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2019/2020

7 september 2019

Rob van Bavel (piano), Cúnla Williams (zang), Alessio Calore (contrabas) en Dimitris Koutantos (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 september 2019 Cultuurmarkt Voorschoten

 

 

 

Tomás Boto, saxofoon

Olivier van Niekerk, gitaar

Simon Kalker, contrabas

 

 

11.00 uur Podium Kerkplein (bij dorpskerk)

12.00 uur Podium Kerkplein (bij dorpskerk)

13.00-13.45 uur Podium tegenover restaurant Hudson

 

 

 

 

 

 

 

12 oktober 2018

Joris van Deventer, drums

Simon Rigter, saxofoon

Herman Otten, zang

Ian Cleaver, trompet 

Wouter van Deventer, gitaar 

Cas Jiskoot, contrabas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 november 2019 Sitting Horns en Eef Albers, gitaar

Kasper Moliin (DEN) - alto sax/composities


Magnuss Baugis (LV) - trumpet/vocal


Ukko Heinonen (FIN) - tenor sax


Simon Kalker (NL) - contrabas


Kobe Gregoir (BE) - drums

Special guest Eef Albers, gitaar

 

 

 

 

14 december 2019 Tamara Baas & band

 

Tamara Baas - zang

Hue Blanes - piano

José Cervera Minguez - altsaxofoon

Ignacio Santoro - contrabas

Nitin Parree - drums

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 december 2020

Mila Milena Veldkamp, zang, Olivier van Niekerk, gitaar en Simon Klaker, contrabas 

tijdens 'Beleven en ontmoeten', kerst in Voorschoten bij Het Wapen van Voorschoten.

 

 

25 januari 2020 Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag olv John Ruocco

De bezetting op 25 januari 2020 is:

Dirigent: John Ruocco

 

Trompet:

Dylan Morais

Kristians Kalva

Reinis Ausmanis

Niccolo Angioni

 

Trombone

Yiannis Marinos

Gerard Piera Pareno

Huub de Jong

Pawin Pungbua

 

Saxofoon

Chakseng Lam, altsaxofoon

Alba Gil Aceytuno, alt saxofoon

Jaume Pineda Soler, tenorsaxofoon

Antonio Jara de Cavalho, tenorsaxofoon

Dong-Gi Kim, baritonsaxofoon

 

Piano: Jonas Paenen

Contrabas: Kyriacos Kesta

Drums: Joris van Deventer

Gitaar: Youngchan Na

 
 

15 februari 2020

Milda  Mačiulaitytė, zang

Chakseng Lam, altsaxofoon

Danilo Mormandi, gitaar

Jackson SangGeun Lee, contrabas

Marco Luparia, drums

 

 

 

 

 

Concert maart en april 2020 afgelast vanwege coronamaatregelen

 

 

Piet Wezepoel Jazz Festival in mei 2020 afgelast vanwege coronamaatregelen

 

25 juli 2020

 

Trio Rob Agerbeek, Erik Albjerg en Tjeerd Klapwijk met special guest Luca warmer 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2018/2019

22 september 2018

Erik Kooger, drums, Ellister van der Molen, trompet, Dominyka Mickute, zang, Jack Kinsella, gitaar en Nikos Kalogiannis, contrabas 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 oktober 2018

 

Wim Bronnenberg, gitaar, Vincent Koning, gitaar, Kyriacos Kesta, contrabas en Michele Pazzini, drums

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

10 november 2019

Rachel Gould (zang), John Ruocco (saxofoon), Federica Lorusso (piano), Alessio Calore (contrabas) en Nitin Parree (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 december 2018

Claudio Jr De Rosa (saxofoon), René ten Cate (vibrafoon), Simon Kalker (contrabas en gitaar) en Tjeerd Klapwijk (drums) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 januari 2019

Big Band Koninklijke Conservatorium Den Haag

 

De bezetting van de Big Band is:

Zang: Marija Voitenkova en Dominyka Mickutė

Trompet: Dylan Morais, Mehmet Alper Unal, Giulio Bozzo, Reinis Ausmanis

Trombone: Max Ravanello, Armando Petrella, Dario Filippi, Hung-Yu Lin

Alt-saxofoon: Jose Cervera Minguez, Tomás Boto

Tenor-saxofoon: Jaume Pineda Soler, António Jara De Carvalho

Bariton-saxofoon: Daniel Green

Piano: Martynas Siaulys

Contrabas: Alessio Calore

Gitaar: Hyunwoo Lee

Drums: Tijn Koenen

 

 

16 februari 2019

Niels Tausk & band

met zanger Roberto Galanto, Federica Lorusso op piano, Alessio Calore op contrabas en Marcello Saracino op drums.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 maart 2019 (zondag)

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag

 

 

 

Mila Veldkamp, Luca Warmer, Martina Bergonzoni, Zoë de Priester, Georgia Gourdoupi, Denny Sofia, Keith Wong, Juncai Zhang, Theo Iliescu, Jasmine Amezian en Mariá Barajas Vela.

 

 

Julien Palluel Kochnitzky- piano

Jackson SangGeun Lee - contrabas 

Marcello Saracino - drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 april 2019

Yvonne Smeets (zang), Juraj Stanik (piano), Wolf de Backer (

contrabas) en Tijn Koenen (drums)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 april 2019 in Het Wapen van Voorschoten

Luca Warmer (zang), Vincent Koning (gitaar) en Ignacio Santoro (contrabas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2017/2018

2 september 2017

Koen van der Plas, gitaar en Eglè Petrosiutè, zang 

 

 

Voor u heben opgetreden:

 

Koen van der Plas, gitaar 

Eglè Petrosiutè, zang

Tuure Makinen, saxofoon

Lewis Taylor, trompet

Andreas Schmitz, contrabas

 

 

 

 

 

9 september 2017 mini-concert tijdens Cultuurmarkt Voorschoten (Weekend van Voorschoten)

 

Andreas Schmitz kwartet

 

 

 

Het Andreas Schmitz Kwartet bestaat uit:


Kasper Moliin - saxofoon
Lewis Taylor - trompet en zang
Andreas Schmitz - contrabas
Andrea Nicolai - drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 oktober 2017 

 

Lina Aselskyte, zang  en Nano Pelaez Alonso, vibrafoon

 

 

Voor u traden op:

Nano Pelaez Alonso, vibrafoon

Lina Aselskyte, zang 

Raúl Santana - piano
Ignacio Santoro - contrabas
Michele Pazzini - drums

 

 

 

 

 

 

 

11 november 2017

Andreas Schmitz sextet met gastzangeres Irini Konstantinidi

 

De bezetting bij dit jazzconcert was:

Andreas Schmitz, contrabas

Irini Konstantinidi, zang

Andrea Nicolai, drums

Giorgios Tsolis, piano

Emilio Tritto, baritonsax

Lewis Taylor,  trompet

Enrico Le Noci, gitaar

 

 

 

 

 

 

9 december 2017

 

Armando Petrella, trombone en Dominika Zawada, zang

 

 

 

De volledige bezetting op 9 december 2017 was:

Armando Petrella, trombone

Dominika Zawada, zang

Katja HyunJung Ji, piano

Dimitris Koutantos, drums
Nikos Kalogiannis, contrabas
Canio Coscia T, saxofoon
 

 

 

27 januari 2018

 

Big Band Koninklijke Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met gastzangeressen Dominika Zawada en Alkistis Lambropoulou

 

 

 

De leden van de Big Band zijn:

Saxofoon:

Ukko Heinonen
Tuure Makkinen
Tomas Natal de Brito Boto

Luka van de Pol

Jose Minguez

Trombone:
Yiannis Marinos
Stylianos Michans
Armando Petrella

Ricardo Almeida


Trompet:
Jacob Smit
Jan Toth
Mehmet Alper Unal
Ellister van der Molen

Ritmesectie:
Jasper Hilgerink, drums
Raphael Royer. contrabas
Hue Blanes, piano

Jack Kinsella, gitaar

 

 

17 februar 2018

 

Alkistis Labropoulou Jazz Quartet en Lorenzo Ditta Trio

 

 

Alkistis Labropoulou, zang

Lorenzo Ditta, piano

Raphael Royer, contrabas

Andrea Niccolai, drums

 

 

Een deel van het concert ook met:

Luka van de Pol, alt-saxofoon

Ukko Heinonen, tenor-saxofoon

 

 

 

 

zondag 11 maart 2018

 

Alba Careta Quintet met special guest Javier Campo

 

 

 

Alba Careta, trompet & zang

special guest Javier Campo, alt-saxofoon
Ukko Heinonen, tenor-saxofoon

Ignacio Santoro, contrabas

George Bereris, piano
Guillermo Martin, drums

 

 

14 april 2018

 

Marija Voitenkova, zang en Broken Circuits Quartet

 

Bezetting:

Marija Voitenlova - zang
Tomas Boto - altsaxofoon
Gonçalo Oliveira - gitaar

Raphael Royer - contrabas

Tijn Koenen - drums 

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2016/2017

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2016/2017 

 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


3 september 2016

 

Andreas Schmitzcontrabas en Lina Aselskyte, zang 

 

De volledige bezetting op 3 september 2016 was:

Andreas Schmitz - contrabas

Lina Aselskyte - zang

Maurits Roes - piano

Felician Erlenburg - saxofoon

Richie Struck, drums

 

 

 

 

 

1 oktober 2016

 

Eef Albers, gitaar en Jheynner Argote Frias, gitaar

 

De volledige bezetting op 1 oktober 2016 was:

Eef Albers - gitaar

Jheynner Argote Frias - gitaar

Yussif Barakat - contrabas

Guillermo Martin Viana - drums

 

 

 

 

 

 

 

12 november 2016

 

Raúl Santana, piano en Ronja Burve, zang

 

De volledige bezetting op 12 november 2016 was:

Raúl Santana, piano

Ronja Burve, zang

Patrieck Bonnet, saxofoon

Ignacio Santoro, contrabas

Louis Portal, drums

 

 

 

10 december 2016

 

 

Yorgos Efstathiou, gitaar en Dominika Zawada, zang

 

De volledige bezetting op 10 december 2016 was:

Dominika Zawada, zang

Yorgos Efstathiou, gitaar

Yussif Barakat, contrabas

Yorgos Bereris, piano

Andrea Niccolai, drums

 

 

29 januari 2017

 

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag olv John Ruocco met gastpianist Juraj Stanik

 

 

 

 

 

 

 

11 februari 2017

 

 

Alkistis Lampropoulou, zang en Víctor Oller Segura, piano 

 

De volledige bezetting op 11 februari 2017 was:

 

Victor Oller Segura, piano 

Alkistis Lampropoulou, zang

Andres Alaru, contrabas

Andrea Niccolai, drums 

 

12 maart 2017

 

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium o.l.v. Anka Koziel

 

 

Het jazzkoor:

Tamara Baas, Inês Teixeira Lopes, Nikki Hirs, Joanna Koziol, Chakseng Lam, Milda Mačiulaitytė, Dominyka Mickute, Herman Otten en Cúnla Williams.

 

Begeleiding: 

Victor Oller Segura, piano, Bjorn Vandenneucker, contrabas en Michele Pazzini, drums.

 

8 april 2017

 

Fernán Mejuto Vazquez, vibrafoon en Marija Voitenkova, zang 

 

De volledige bezetting was sop 8 april 2017

Fernán Mejuto Vazquez - vibrafoon

Marija Voitenkova - zang

Luciano Varela - contrabas

João Sousa - drums

 
Uitgevoerde jazzconcerten seizoen 2015/2016

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2015/2016 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


12 september 2015

 

The Royal Sisters

 

De volledige jazzbezetting op 12 september was:

Liesbeth Gieben: zang  

Egle Petrosiute: zang

Liesbeth Maiburg: zang

Daniel Dudok: gitaar

Yussif Barakat: contrabas

Marcello Spagnolo: drums 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 oktober 2015

 

Francesco Sacchetti, gitaar en Minji Kim, zang

 

 

 

 

De volledige jazzbezetting op 24 oktober was:

Francesco Sacchetti - gitaar

Minji Kim - zang

Steven Willem Zwanink - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

Claudio Jr De Rosa - tenorsaxofoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 november 2015

 

 

Sten Valdmaa, trombone en Ronja Burve, zang 

 

 

 

 

De volledige jazzbezetting op 14 november 2015 was:

Sten Valdmaa, trombone

Ronja Burve, zang

Christos Yerolatsitis, piano

Yussif Barakat, contrabas

Pauls Pokratnieks, drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 december 2015

 

 

Akvile Ruockute, viool en Lisa Koenig, zang

 

 

 

De volledige bezetting op 12 december 2015 was:

Akvile Ruockute, viool

Lisa Koenig, zang

Raùl Santana, piano

Conrad Noll, contrabas

Omiros Miltiadous, drums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 januari 2016

 

 

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met solisten Yvonne Smeets en Anka Koziel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 februari 2016

 

 

Marco Bernardi Quartet en Caspar van Wijk, tenorsaxofoon

 

De volledige bezetting op 13 februari 2016 was:

Marco Bernardi - alt saxofoon

Caspar van Wijk - tenor saxofoon

Katja HyunJung Ji - piano

Jussif Barakat – contrabass

Louis Portal-drums

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 maart 2016

 

Peter Primus Frosch, drums en Eric Ineke, drums

 

 

De volledige bezetting op 12 maart 2016 was:

 

Peter Primus Frosch - drums

Eric Ineke - drums

Claudio Jr De Rosa - tenor saxofoon

Marco Bernardi - alt saxofoon 

Raúl Santana - piano

Yussif Barakat - bas                            

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 april 2016

 

 

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium o.l.v. Anka Koziel

 

De volledige bezetting op 10 april was:

 

 

Zang: Alkistis Lampropoulou, Ackvile Ruockute, Dominika Zawada, Dominyka Mikute, Justina Klevinskaite, Lina Aselskyte , Maria Voitenkova en Anka Koziel

Piano:   Raúl Santana

Contrabas: Bernardo Sacconi

Drums:   Omiros Miltiadous 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 mei 2016

 

Miro Herak, vibrafoon, Fernán Mejuto, vibrafoon, Nano Pelaez, vibrafoon

 

De complete Line up op zaterdagavond 21 mei 2016 was:

Miro Herak – vibrafoon

Fernán Mejuto – vibrafoon

Nano Pelaez – vibrafoon

Raúl Santana – piano

Bernardo Sacconi – contrabas

Guillermo Almo Martin Viana - drums

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uitgevoerde jazz-concerten seizoen 2014/2015

JAZZ-CONCERTEN IN HET SEIZOEN 2014/2015 

 

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven'


13 september 2014

Priscilla Nokoe en Constantijn Schaap en begeleidingsband

Priscilla Nokoe - zang

Constantijn Schaap - zang

Katya Hyun Jung Ji - piano

Giovanni Bermúdez - contrabas

Augustas Baronas - drums

 


25 oktober 2014

Nicolau Lafetá Quartet met zangeres Mose Franssen 

Mose Franssen - zang

Niels Tausk - trompet (verving Nicolau Lafetá)

Elizabeth Fadel - piano

Luis Daniel Moura - drums

Matheus Nicolaievsky - bas

 


15 november 2014

Ingi Bjarni Trio met zangeres Maria Magnúsdóttir

 

Maria Magnúsdóttir - zang

Ingi Bjarni Skúlason - piano

Cyrille Obermüller - bas

Pauls Pokratnieks - drums

 


20 december 2014

Jazzkoor Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. Anka Koziel en Jazztrio Raul Santana - piano, Bernardo Sacconi - bass, Pepijn Tusveld - drums

 

Jazzkoor:

Lisa Koenig, Ronja Burve, Dominika Zawada, Lina Aselskyte, Levi Cox, Hyo Seon Kim en Marija Voitenkova.

 
 

24 januari 2015

Big Band van Koninklijk Conservatorium Den Haag o.l.v. John Ruocco met solist Martijn van Iterson - gitaar

 

 


14 februari 2015

Laurence Fish trio met gastzangeres Egle Petrosiute 

 

Het trio bestaat uit:

Laurence Fish – piano

Matheus Nicolaiewsky – contrabas

Louis Portal - drums

 

 

14 maart 2015

Call it SexTet Jazz Band met gast zangeres Liesbeth Maiburg

 

Claudio Jr De Rosa - sopraansaxofoon en arrangementen

Marco Bernadi - altsaxofoon

Alesandro Russo - tenorsaxofoon

Alessio Bruno - contrabas

Omiros Miltiadous - drum

 

 

11 april 2015

Kasper Moliin Kwartet met gast zangeres Liesbeth Gieben

 

Kasper Moliin - altaxofoon

Dimitris Verdinoglou - piano

Matheus Nicolaiewsky - contrabas

Augustas Barones - drums

 

 

 

16 mei 2015

Rob van Kreeveld, piano en Yvonne Smeets, zang

 

met Matheus Nicolaiewsky op contrabas en Thomas de Visser op drums

 

 

 

Uitgevoerde jazz-concerten seizoen 2013/2014

De jazz-concerten in het seizoen 2013/2014 werden uitgevoerd door:

(te zien en te luisteren bij sfeerimpressies). Info over musici is te lezen bij 'nieuwsbrieven

 


6 september 2013

Constantijn Schaap & The Shepherds. Special Guest Yvonne Smeets, zangeres

Constantijn Schaap - zang

Daniël Dudok - gitaar

Vera Marijt - piano

Marijn van de Ven - contrabas

Renske Vinke - drums

 


4 oktober 2013

Manvydas Pratkelis met jazztrio Big Little Emotion

Manvydas Pratkelis – altsaxofoon

Grigoris Theodoridis – contrabas

Augustas Baronas – drums

Vytautas Straizys – piano

 


2 november 2013

Jacopo Mezzanotti & Joe Midnights Space Trio

Jacopo Mezzanotti - gitaar

Alessio Bruno - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

 


7 december 2014

Priscilla Nokoe & begeleidingsband

Priscilla Nokoe - zang

Katja Huyun Jun Ji - piano

Gregoris Theodoridis - contrabas

Pauls Pokratnieks - drums

 


4 januari 2014

Alessio Bruno Trio

Alessio Bruno - contrabas

Luca Perciballi - gitaar en electronische effecten

Gregorio Ferrarese - drums

 


8 februari 2014

Big Band Koninklijk Conservatorium Den Haag, dirigent John Ruocco

Solist op 8 februari 2014 was zanger Constantijn Schaap uit Voorschoten

 


1 maart 2014

Emilio Tritto and Friends 

Emilio Tritto - bariton en sopraan saxofoon

Francesca Tandoi - piano

Alessio Bruno - contrabas

Marcello Spagnolo - drums

 


5 april 2014

Liesbeth Gieben & band 

Liesbeth Gieben - zang

Katja Jung Ji - piano

Grigoris Theodoridis - contrabas

Jacopo Zanette - drums 

 


10 mei 2014

Unieke Jazzformatie: T.R.A.S.K.
(Tausk, Rigter, Albjerg, Stanik en Klapwijk)

Niels Tausk - trompet

Simon Rigter - saxofoon

Erik Albjerg - contrabas

Juraj Stanik - piano

Tjeerd Klapwijk - slagwerk/drums

PIET WEZEPOEL
JAZZFESTIVAL
PROGRAMMA >
SFEERIMPRESSIE >

 

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Audio van Hooidonk, Leiden

CRealiTijd, technische workshops

Frans Spendel Makelaardij

Gemeente Voorschoten

Grapefish

Koninklijk Conservatorium 's-Gravenhage

Va Bene, Siciliaans specialiteiten restaurant

Praktijk Frisolaan, manuele- en fysiotherapie

René Zoetemelk, fotograaf en tekstschrijver

Sportfondsen Voorschoten

Stichting Fonds tot steun, Amsterdam

Stichting Senioren Voorschoten

J. van Vliet & Zn. Tweewielerspecialist

W. van Rooyen, veevoerders