Moon Quintet

14-10-2023

Innemend PJPJ-jazzconcert met Moon Quintet in Cultureel Centrum Voorschoten

Het Moon Quintet met zangeres Eva Luna Kordas, Elmar Suijker (gitaar), Luca Pedana (drums), Basso Chan (contrabas) en Jeonghyun Choi (piano) gaven afgelopen zaterdag 14 oktober 2023 bij Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) in het Cultureel Centrum Voorschoten een innemend jazzconcert.

Het concert bestond uit een afwisseling van eigen composities en bekende standards. Op innemende wijze nam zangeres Eva Luna Kordas de bezoekers mee in de totstandkoming en vertolking van haar eigen composities, zoals Tot rust komen, Lovendlessbeing en I Wish I Could be a child again. De standards waren onder andere Moon and Sand (William Engvick, Morty Palitz, Alec Wilder) en Polka Dots and Moonbeams (Jimmy van Heusen and Johnny Burke).

De bandleden van dit quintet kennen elkaar van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en voor hen was dit het eerste concert in deze samenstelling. Het werd een fijne avond mede vanwege het goede spel van iedereen, de attente muzikale interactie en het enthousiasme van de bezoekers.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.