Zaterdag 25 mei 2019 om 17.00 uur

 

PJPJ bestaat 25 jaar

 

Spetterend jazzfeest tijdens 4e Piet Wezepoel Jazz Festival

In september 1994 was het 1e jazzconcert van PJPJ in 'Het Wapen van Voorschoten'. 25 jaar later organiseerde PJPJ meer dan 200 concerten en traden meer dan 1000 studenten op. PJPJ viert op 25 mei 2019 in het Cultureel Centrum Voorschoten het jubileum met een spetterend jazzfeest met optredens van top jazzmusici.

 

Jazz op topniveau voor en door jong en oud!

Jazzfeest op topniveau voor en door jong en oud. Hoge kwaliteit live jazzmuziek in Voorschoten door jong talent, studenten, pas afgestudeerde studenten en ervaren (inter)nationaal bekende jazzmusici. 

 

PJPJ is erg blij en trots bij dit jubileumfeest optredens te hebben top jazzbands, zoals The Eric Ineke JazzXpress met special guest Tineke Postma, met Gidon Nunes Vaz (trompet), Sjoerd Dijkhuizen (tenor- en sopraansaxofoon), Rob van Bavel (piano), Marius Beets (contrabas), Eric Ineke (drums) enTineke Postma (altsaxofoon) en Jazztrio Agerbeek, Albjerg & Klapwijk, featuring Claudio Jr De Rosa 

 

De meesten van de (pas afgestudeerde) studenten en de hiervoor genoemde jazzmusici traden door de loop van de jaren al eerder op bij het Podium Jong Professionals Jazz.

 

Meer info over alle optredende jazzmusici kunt u hierna lezen.

 

 

Jubileumboek 25 jaar PJPJ

Harry Steenvoorden uit Voorschoten, schrijver van het jubileumboek, heeft door middel van interviews antwoorden gekregen wat door de jaren heen de jazzconcerten voor de studenten en bezoekers hebben betekend. En ook wat PJPJ hieraan heeft bijgedragen. In het boek staan interviews met (oud)studenten, docenten en bestuur PJPJ, krantenknipsels, foto's, gebeurtenissen, enz. enz. Een aanrader voor iedereen, niet alleen de jazzliefhebber. Tijdens het jazzfestival vindt de boekpresentatie plaats door Harry Steenvoorden. 

 

PROGRAMMA 

 

GROTE ZAAL CULTUREEL CENTRUM

 

17.00 - 18.00 uur
School Jong Talent Conservatorium Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

Combo Robert Koemans

Isadora de Brabander - gitaar

Ziggy Durieux - piano

Gijs Turkenburg - piano

Joris Bangerter - drums

 

Dit combo wordt gecoacht door Robert Koemans, docent Conservatorium Den Haag

 

 

 

 

Jala Heywood (contrabas) & Combola

 

Jonathan Veldhuijzen - altsax
Niels Bangerter - gitaar

Sehee Kim - piano

Jala Heywood - contrabas
Sybren Schaake - drums

Vijf gepassioneerde jazzmusici in de leeftijd van 9 - 13 jaar. Op zondag 12 mei 2019 traden ze zeer succesvol op bij  Podium Witteman! Jala speelt zowel klassiek als jazz. Jala trad ook al op in 2018 bij PJPJ-jazzfestival. Het optreden van Jala bij Podium Witteman staat op de facebookpagina van PJPJ.

 

Dit combo wordt gecoacht door Marc van Rooij, docent Conservatorium Den Haag

 

Het jazzfestival is voor een aantal jonge talenten van de School voor Jong Talent van het Conservatorium Den Haag een unieke kans om podium- en presentatie-ervaring op te doen. 

 
Meer over School Jong Talent ?
Ben je een jong, artistiek talent met de passie en ambitie om van dans, muziek of beeldende kunst later je beroep te maken? Dan hoef je niet te wachten tot je oud genoeg bent om te gaan studeren. Op de School voor Jong Talent (SvJT) kun je namelijk vanaf groep 7 terecht om school te combineren met een voortraject op het gebied van dans, muziek of beeldende kunst (vanaf de brugklas).

 

 

 

18.45 - 18.50 uur
Opening door Tjeerd Klapwijk, voorzitter PJPJ

Tjeerd Klapwijk, voorzitter PJPJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.50 - 18.55 uur
Boekpresentatie 25 jaar PJPJ door Harry Steenvoorden

Harry Steenvoorden, auteur van het jubileumboek

Harry Steenvoorden vertelt over zijn ervaringen tijdens het schrijven van het boek en overhandigt daarna het boek aan Brigitte Wezepoel, weduwe van Piet Wezepoel en Tjeerd Klapwijk, voorzitter PJPJ.

 

Harry was jarenlang jazzrecensent voor lokale kranten en publiceerde onder andere over jazz in Voorschoten in het boek Leidse Jazzgeschiedenis van 1899 tot 2009. Ook gaf hij de cursussen Luisteren naar Jazz in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar. Hij maakte als drummer deel uit van het Voorschotens Jazzkwintet dat in 2000 samen met Piet Wezepoel optrad op het podium in het Wapen van Voorschoten. 

‘Ik ken het Podium Jong Professionals Jazz vanaf het allereerste concert in het Wapen. In de loop der jaren heb ik ongelofelijk veel talentvolle conservatoriumstudenten zien optreden. Er is een schat aan verhalen, anekdotes en concertrecensies te ontdekken in de bijna vijfentwintigjarige geschiedenis van het podium. De wens van het bestuur om een jubileumboek uit te brengen vind ik dan ook helemaal terecht. Now is the time...voor een boek over al die jazzmuzikanten die in Voorschoten zijn begonnen aan hun muzikale carrières en die hartstochtelijk over het PJPJ vertellen. Dat ik daar als auteur vorm aan mag geven vind ik niet alleen een prachtige opdracht, maar ook een grote eer!’

 
19.00 - 20.00 uur
Eglė Petrošiūtė Quartet

 

Eglė Petrošiūtė is een jazz & wereldmuziek zangeres wiens gezicht en stem steeds meer bekend worden bij liefhebbers van geïmproviseerde muziek in Europa. Natuurlijke elegantie met daarachter een innerlijk vuur dat af en toe uit wil breken. En zij breekt ook uit; in en door haar zang, haar arrangementen en haar improvisaties. Vertolkingen van stukken van de grootste zangers en jazzblazers tot Braziliaanse ritmes en Stevie Wonder. Petrošiūtė draait haar hand er niet voor om, wat resulteert in een afwisselende en entertainende mix van muziek.

 

Eglė Petrošiūtė kwam naar Nederland in 2012 om een jazz carrière te starten. Zij studeerde bij Lydia van Dam, Jarmo Hoogendijk, John Ruocco, Martijn van Iterson, Joris Roelofs en anderen. Hierna ontwikkelde zij haar eigen smaak en benadering van muziek en begon op verschillende jazzpodia en festivals op te treden, meestal met de ‘Eglė Petrošiūtė Group’ of met de wereldmuziekband ‘Samba da Minha Terra’.

 

Petrošiūtė zong als gastsolist met vele orkesten waaronder Jazz Philharmonic Orchestra van St. Petersburg, Vilnius Jazz Orchestra, LRT Light Music Orchestra, The Magic Time Orchestra, de Amstel Big Band en de Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hiernaast trad zij met haar eigen bands of als gastsolist op in Litouwen, Letland, Estland, Rusland, Hongarije, Zweden, België, Duitsland en Brazilië.

 

Op 25 mei tijdens het 4e Piet Wezepoel Jazz Festival 2019 is de line-up van haar groep:

Eglė Petrošiūtė – zang

Alex Koo – piano

Matheus Nicolaiewsky – contrabas

Joost van Schaik - drums

 

20.30 - 21.30 uur
Jazztrio Agerbeek, Albjerg & Klapwijk, featuring Claudio Jr De Rosa

Jazztrio Agerbeek, Albjerg & Klapwijk , featuring Claudio Jr De Rosa

 

 

Dit trio met pianist Rob Agerbeek, bassist Erik Albjerg en drummer Tjeerd Klapwijk ontstond in de loop van 2018. Zij speelden voor het eerst samen op een Indonesisch familiefeestje en het klikte meteen! Hierna besloten Rob, Erik en Tjeerd om samen verder te gaan. Het repertoire van het trio is stilistisch veelomvattend en daarom komen er naast jazz standards ook funky jazz, latin grooves en boogiewoogie voorbij.

 

Rob Agerbeek ( Indonesië 1937), piano

Rob Agerbeek arriveert in 1954 in Nederland en begint met pianospelen. Rob ’s moeder was pianolerares maar hij leerde vooral zichzelf het meeste aan door naar platen te luisteren van Albert Ammons, Pete Johnson en Meade Lux Lewis. In de eerste jaren speelt hij hoofdzakelijk boogiewoogie maar breidt dit later uit naar veel andere stijlen zoals dixieland, swing, bebop, hardbop en hippere jazz. Rob begeleidde meer dan honderd jazzmusici waaronder de Amerikaanse toppers Ben Webster, Hank Mobley, Dexter Gordon

en Johnny Griffin. Ook speelde hij maar liefst 6 keer met ‘Art Blakey & the Jazzmessengers’! Hij wordt geroemd om zijn veelzijdigheid en smaakvolle spel en swingt op bijna 82-jarige leeftijd nog steeds de pan uit!

 

Erik Albjerg (Denemarken 1972), contrabas

Erik Albjerg kwam naar Nederland om trompet te studeren bij Ack van Rooyen aan het Koninklijk Conservatorium maar stapte over naar de contrabas en behaalde zijn contrabas jazzdiploma bij Hein van der Geyn en Frans van der Hoeven naast een masters diploma theorie der muziek. Door zijn enorme gehoor voor harmonie en ritme onderwijst hij al vanaf 1998 diverse theorievakken voor meerdere afdelingen binnen het Koninklijk Conservatorium. Als bassist speelde hij met Doug Raney, Rembrandt Frerichs, Toon Roos, Axel Hagen, Andrea van Otterloo, Niels Tausk en vele anderen.

 

 

Tjeerd Klapwijk (Den Haag 1963), drums

Tjeerd werd al op 16-jarige leeftijd aangenomen op de School voor Jong Talent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Hij begon met de studie klassiek slagwerk maar naast bijvak compositie en hoofdvak muziekregistratie studeerde hij uiteindelijk af met een ‘uitvoerend musicus’ diploma jazzdrums. Tjeerd volgde na zijn conservatoriumstudie ook lessen bij de uit New York afkomstige jazzdrummer ‘Jim Chapin’ en volgt tegenwoordig wat lesjes bij Eric Ineke! Tjeerd deelde het jazzpodium met Ruud Brink, Frans Elsen, Nicola Stilo, Tony Overwater, René ten Cate, Simon Rigter, Bob Rigter, Juraj Stanik, Fred Leeflang en Pat Metheney! Sinds 2015 is hij ook voorzitter van Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten.

 


Claudio Jr De Rosa, tenor- en sopraansaxofoon

Claudio Jr De Rosa is een rijzende ster in de Europese jazzscene; saxofonist, arrangeur en componist en won al vele prijzen waaronder ‘Best New Talent’ op de ‘European Award Tuscia In Jazz’ (2015), de ‘Leiden Jazz Award’ (2015) en de ‘Louis van Dijk Jazz Award’ (2016), Sinds 2007 kreeg Claudio als jong talent al de kans om op te treden op veel belangrijke podia en festivals waaronder ‘Jazz By The Pool Festival’, ‘Sorrento Jazz’, ‘Bucharest Jazz Festival’, ‘Festival des Jeunes Talents’ (Straatsburg) en werkte samen met topmusici zoals Dave Liebman, Rosario Giuliani en Maria Pia De Vito. Afgelopen jaar trad hij met zijn eigen kwartet ook op het North Sea Jazz Festival 2018 op.

 

Quote: Tom Beetz, journalist: “De Rosa, heeft een prachtige volle sound en het geluid volgens het recept van de jazztraditie met een scheutje Coltrane, een vleugje Rollins en de snelheid van Johnny Griffin”. (jazzflits, 2016).                                                                                                                                             

 

 

22.15 - 23.40 uur
The Eric Ineke JazzXpress featuring Tineke Postma, saxofoon

 

The Eric Ineke JazzXpress featuring Tineke Postma, saxofoon

 

Vanaf 1968 wordt Eric Ineke definitief fulltime beroepsmuzikant als hem een lange serie schoolconcerten als drummer wordt aangeboden ( hij is dan ook in de leer bij drummer John Engels!) Hij werkt daarna veel met de pianisten Rob Agerbeek en Irv Rochlin; zowel in hun eigen groepen als in de ritmesecties achter Amerikaanse solisten, onder wie Ben Webster en Dexter Gordon! Pianist Rein de Graaff vraagt  Eric in 1971 als vaste drummer voor zijn kwartet en ook maar meteen voor al zijn andere projecten. Een beslissing met verregaande gevolgen; want De Graaffs trio (met op bas achtereenvolgens Henk Haverhoek en Koos Serierse) wordt veel gevraagd als ritmesectie voor top-Amerikanen op tournee. Tekenend is, dat Ineke op alle North Sea Jazz Festivals speelt vanaf de eerste editie in 1976. Vanaf 1990 gaat hij ook lesgeven op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In de jaren 1989-'94 beleeft de drummer enkele onstuimige tournees met het hyper-energieke Ben van den Dungen/Jarmo Hoogendijk kwintet.

 

Rond 1998 begint Ineke zijn eigen groepen te leiden; aanvankelijk samen met de jonge pianist Wolfert Brederode, die Ineke de kans geeft om zich ook staande te kunnen houden op minder gebaande (modernere) paden. Hier voelt hij zich echter niet echt op zijn gemak…In 2006 gaat Ineke's eigen JazzXpress van start: Deze band omvat muzikanten die een generatie jonger zijn dan Ineke, maar meer zijn geworteld in de jazztraditie. Het kwintet bestaat uit: Rik Mol (trompet), Sjoerd Dijkhuizen (tenorsaxofoon), Rob van Bavel (piano) en Marius Beets (bas). Eric Ineke In wordt met zijn kwintet in 2011 uitgenodigd door het American Jazz Museum in Kansas City voor een concert met zangeres Deborah Brown. Het kwintet treedt ook op voor Kansas Public Radio en gaat de studio in met producer Bobby Watson. In april 2012 brengt de drummer zijn eerste boek uit(!); In ‘The Ultimate Sideman’ vertelt hij aan auteur en medeschrijver en topsaxofonist Dave Liebman over de muzikanten met wie hij sinds 1968 heeft gespeeld.

 

Op 15 augustus 2014 presenteert Eric Ineke met zijn JazzXpress in het Concertgebouw Amsterdam het album Cruisin’  met Rik, Sjoerd, Rob en Marius. De drummer reist ook regelmatig naar het buitenland voor het geven van masterclasses. In Nederland geeft hij lezingen over de geschiedenis van de jazzdrums. Vanaf 2015 treedt Eric Ineke op met zijn JazzXpress, soms aangevuld met ‘special guest’ Tineke Postma. Op zijn 70ste verjaardag wordt Eric benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ook op dit vierde Piet Wezepoel Jazz Festival 2019 op zaterdag 25 mei 2019 in het Cultureel Centrum in Voorschoten zal Tineke Postma ‘acte de presence’ geven als ‘special guest’ en is de JazzXpress een jazzsextet! Tineke Postma behoort ontegenzeggelijk tot de beste jazzsaxofonisten in de wereld!

 

Tineke Postma, altsaxofoon

 

Saxofonist en componist Tineke Postma toert internationaal als een leider en gastsolist. Ze bracht zes CD's uit als een leider die met grote lovende kritieken zijn ontvangen. Haar volgende album komt uit in 2020 en is opgenomen in december 2018 in NYC.
 
Tineke ontving verschillende onderscheidingen zoals de Jazz Juan Revelations Award "(Juan les-Pins Jazz Festival 2009), een Edison National Category (2011) voor de Tineke Postma Quartet CD" The Dawn of Light "en de prestigieuze Buma Boy Edgar Award (2015). The Downbeat Polls (USA) vermeldde Tineke als Rising Star in de categorieën sopraan en altsaxofoon. Tineke speelt op twee Grammy-bekroonde CD's van Terri Lyne Carrington en Dianne Reeves. De laatste CD van Tineke, "Sonic Halo" genaamd, features NYC-muzikanten Matt Mitchell, Linda Oh, Dan Weiss en Greg Osby; de co-leider van deze groep. De groep trad op op locaties als North Sea Jazz, Bimhuis, Lantaren Venster, Leuven Jazz Festival en de Jazz Gallery in NYC. Tineke werkte met prominente musici en groepen zoals Kenny Barron, Terri Lyne
Carrington, Esperanza Spalding, Dianne Reeves, Geri Allen, het Metropole Orkest en Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Op 30 april 2012 trad Tineke op voor International Jazz Day in de Assembly Hall van de Verenigde Naties in New York met Wayne Shorter, Richard Bona, Vinnie Collaiuta en Zakir Hussain.
In december 2018 speelde Tineke met Herbie Hancock, het Wayne Shorter Quartet en Esperanza Spalding tijdens de uitreiking van de Kennedy Honors Award die Wayne Shorter in ontvangst nam.
 
Tineke studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en Manhatten School of Music (2002) en woonde in 2009-2013 in NYC. Ze maakt deel uit van de saxofoon faculteit van het Codarts Conservatorium in Rotterdam en geeft ensemble improvisatieles aan het Conservatorium van Amsterdam.

Meer over Tineke Postma:  www.tinekepostma.com/home

 

Bezetting tijdens 4e Pet Wezepoel Jazz Festival is:

Gidon Nunes Vaz, trompet

Sjoerd Dijkhuizen, tenor- en sopraansaxofoon

Rob van Bavel, piano

Marius Beets, contrabas 

Eric Ineke, drums

Tineke Postma, altsaxofoon

 

 

 

KLEINE ZAAL CULTUREEL CENTRUM

 

18.00 - 18.45 uur
Combo Niels Tausk Jong Talent Conservatorium Den Haag

Combo Niels Tausk Jong Talent Conservatorium Den Haag

 

Het combo bestaat uit:

Luyi van Lingen - zang

Krijn Schelvis - piano

Gijs Turkenburg - piano

Isadora de Brabander - gitaar

Joris Bangerter -  drums

Niels Tausk - contrabas

 

 

 

 

 

 

 

 

20.00 - 21.00 uur
Lorenzo Ditta Trio

Lorenzo Ditta Trio

 

De muziek van dit trio kan je karakteriseren als ‘simpele’, lyrische melodieën naast suggestieve harmonische structuren, die een hoop vrijheid bieden voor improvisatie. De interactie tussen de drie musici is rijk en gaat constant door en de instrumenten nemen vaak een andere, dan de traditionele, rol aan dan die je gewend bent! Uitgangspunt voor Lorenzo’s arrangementen zijn liedjes afkomstig uit de rockmuziek(!), geïnspireerd door vooruitstrevende jazzmusici zoals Paul Bley, Brad Mehldau en The Bad Plus. Het pianotrio van Lorenzo maakt gebruik van alle muzikale mogelijkheden zoals contrast, contrapunt en melodische expressie om tot een geluid te komen waarin de puls en het gevoel tot leven komen! De muziek is gecomponeerd en/of gearrangeerd door Lorenzo Ditta.

 

Lorenzo Ditta, piano

Lorenzo Ditta (pianist en componist) werd geboren in 1983, studeerde in 2003 af op modern piano aan de CIAC Music School in Rome. Hierna kreeg hij ook improvisatie les en verfijnde pianotechniek. Tussen 2003 en 2005 werkte hij als popmuzikant en arrangeur met Italiaanse popzangeressen en songwriters. Tot 2014 gaf hij ook les en trad op in bijna alle jazzgelegenheden en op festivals in Rome en toerde door de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Amerika.

 

 

 

 

 

Ignacio Santoro, contrabas

Ignacio Santoro is een jazzbassist die werd geboren en opgroeide in Buenos Aires, Argentinië. Hij begon op de elektrische basgitaar op zijn 14e maar switchte 4 jaar later naar de contrabas. Dit gebeurde omdat hij de jazzmuziek ontdekte! In Buenos Aires was hij sinds zijn 18e jaar al zeer actief in de jazzscene. In 2013 verhuisde hij naar Nederland omdat hij wist dat in Den Haag een conservatorium is waar een keur aan jazztopmusici les heeft gehad of les geeft! Hij slaagde al voor zijn Bachelor examen in 2017 en zal dit jaar zijn Masters halen! Ignacio treedt regelmatig op in Nederland, België, Spanje en Italië.

 

 

 

 

Joris van Deventer, drums

Joris van Deventer is in Gouda begonnen met muziek toen hij acht jaar oud was. Tien jaar later werd hij toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en had ondertussen een smaak ontwikkeld voor jazz. Op het conservatorium heeft hij les van o.a. Eric Ineke, Felix Schlarmann en Stefan Kruger. Joris heeft de afgelopen jaren met verscheidene medestudenten gespeeld op jazzpodia en festivals in het binnen- en buitenland.

 

 

 

 

 

21.30 - 22.30 uur
Marija Voitenkova Quartet

Marija Voitenkova Quartet 

Dit jonge dynamische kwartet met zangeres en arrangeur Marija Voitenkova (Letland) bestaat naast Maria zelf uit: Vivienne Chuliao (piano, Taiwan), Raphael Royer (contrabas, Frankrijk) en David Puime (drums, Spanje); …een zeer fijnzinnig jazztrio! Zij presenteren dit jaar op het vierde Piet Wezepoel Jazz Festival 2019 een ‘Vocal Tribute to Bill Evans’ (gezongen eerbetoon aan Bill Evans). Dit project ontstond over een tijdsbestek van 2 jaar waarin Maria intensief en gepassioneerd in het repertoire van haar favoriete jazzpianist en componist ‘Bill Evans’ dook! Met respect voor de originele vorm van de stukken geeft het kwartet hier en daar een subtiele draai aan de composities en voegt originele liedteksten toe aan instrumentale composities van deze jazzgigant.

Marija Voitenkova, zang

 

 

Marija Voitenkova maakte al eerder, januari 2018, op het PJPJ-podium, grote indruk als zangsoliste bij de Big Band Koninklijk Conservatorium! Vivienne Chuliao viel als pianiste, met haar intensiteit en een fantastische timing, al eerder op in het kwartet van Claudio Jr De Rosa op het Piet Wezepoel Jazz Festival 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vivienne ChuLiao, piano

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

Raphaël Royer, contrabas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Puime, drums

 

 

 

RONDE ZAAL CULTUREEL CENTRUM

 

17.30 - 20.30 uur
Eten en drinken in Ronde Zaal

De Ronde Zaal is tot 20.30 uur ingericht met tafels en stoelen om daar te eten en drinken. Ook het naastgelegen buitenterras is open.

 

Op het festival is er volop gelegenheid om eten en drinken te kopen. Het eten (nasi, saté enz.) wordt verzorgd door Chinees-Indisch restaurant New Hong Kong City, uit Voorschoten tussen 17.30 uur en 20.30 uur in de Ronde Zaal van het Cultureel Centrum.

 

Het Cultureel Centrum Voorschoten verzorgt de drank, snacks en patat. Drank, snacks en patat zijn te koop bij de bar nabij de Ronde Zaal. Drank is ook te koop bij de bar in de Grote Zaal. 

 

Buiten bij de ingang staat Teun van Tol van de voormalige ijssalon Eigeman met een ijscokar.

 

Geen verkoop van alcohol onder <18 jaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.00 - 22.00 uur
Vito Vičar Quartet

 

Vito Vičar Quartet: Dit in Den Haag gevestigde internationale jazzensemble geeft een frisse, levendige en hedendaagse invulling aan zelf gecomponeerde muziekstukken, die een weerspiegeling zijn van muziek in de huidige jazzscene. Dit resulteert in een eigen en verfijnd geluid met veel energie! Naast oprichter en gitarist Vito Vičar, bestaat dit - nog maar kortgeleden opgerichte – jazzensemble uit vooruitstrevende en zeer getalenteerde jonge jazzmusici.

 

Line-up op 25 mei 2019:

Vito Vičar – gitaar (Slovenië)

Luka van de Pol – altsaxofoon (NL)

Yussif Barakat – contrabas (Ecuador)

Jasper Hilgerink – drums (NL)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE

 

Locatie: Cultureel Centrum Voorschoten
Adres: Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten
   
Routebeschrijving: Cultureel Centrum Voorschoten
   
Zaal open: 16.30 uur
Aanvang: 17.00 uur
Einde: 23.45 uur
   
Entree: € 12,50

Donateurs:

Jongeren tot 18 jaar:

Gratis

Gratis

 

Entree studenten: € 5,00
 

 

- Rolstoeltoegankelijk

- Gratis parkeren

- Goed bereikbaar met openbaar vervoer

 


MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Frans Spendel Makelaardij

Grafisch bureau Grapefish

CRealiTijd, technische workshops

Audio van Hooidonk

Van Vliet Tweewielers

Klapwijk Drums & Percussie

Koninklijk Conservatorium Den Haag

René Zoetemelk, fotograaf en tekstschrijver

Sportfondsen Voorschoten - Cultureel Centrum

Creativiteitscentrum Oud-Woelwijck

- Fonds 1818

- W.van Rooyen, veevoeders

- Stichting Fonds tot Steun, Amsterdam

- Stichting Katapult Voorschoten